Dünya

Gündüzleri polis, geceleri yaptığı iş hayret verici! Yıllık kazancı ise..

Eski Alman polis Sarah Keller, gündüz polis memuru ve geceleri fetiş partilerinde çalışıyordu. Şimdilerde polislik mesleğini tamamen bırakan ve hayat kadını olan Keller'ın yıllık geliri ise 100.000 sterlin (1 milyon TL).

Abone Ol

7 yıl boyunca gündüzleri polislik geceleri ise dominatrix olarak çalışan Alman Sarah Keller, polisliği bıraktı. Eski polis memuru dominatrix olmaya karar vermesini, çalışırken tanıştığı hayat kadınlarından ilham aldığını söylüyor.

2011 yılında bir arkadaşının tavsiyesi üzerine fetiş partisine katılan Sarah, polislik mesleğinin yanı sıra ücret karşılığında fetiş partilerine katılmaya başladı.

Bir süre sonra polislik mesleğini tamamen bırakıp fetiş partilerine katılarak yılda 100.000 sterlin kazanmaya başladığını eskiden beri fetişizme karşı ilgisinin olduğunu belirtti.

Ahlak masasında görev yaptığı sırada hayat kadınlarının hikayelerini dinlediğini ve bu hikayelerin kendisini çok etkilediğini söyleyen Sarah, bu hikayelerin fetişlik arzusunu kabarttığını, bir süre sonra polislik mesleğinin yanı sıra fetişlik mesleğini icra ettiğini dile getirdi.

Sarah, hayatta en büyük amacının para kazanmak olmadığını ve önemli olanın sevdiği işi yapmak olduğunu bu nedenle polislik mesleğinden kazandığından çok kazandığı ama kazandığı paradan değil sevdiği işi yaptığı için mutlu olduğunu söyledi.