Yaşam

Cinsellik sırasında çorap giyerseniz..

Bir erkeğin kokusundan ya da çekici bulduğunuz için etkilenirsiniz. Ancak John Naish'in haberine göre, durum pek öyle sayılmıyor. Onun yaptığı açıklamalara göre kadının orgazma ulaşması ve erkeği çekici bulmasının arkasında farklı etkenler yatıyor.

Abone Ol

Daily Mail’in haberine göre, seks sırasında çorap giyen kadınlar, çıplak ayakla seks yapanlardan daha fazla haz duyuyor. Zira çorap cinsel aktivite sırasında kadınlara güven duygusu veriyor. Kadınlar ayrıca erkek kardeşlerine benzer, büyük burunlu, parlak tenli ve mahçup görünümlü kişilere ilgi duyuyor.

Hollandalı bilim insanlarının yaptığı bir araştırmanın aktarıldığı haberde, seks sırasında çorap giyen kadınların, çıplak ayakla seks yapanlardan daha fazla haz duyduğu belirtiliyor.

Yapılan araştırmalarda çıplak ayaklı kadınların sadece yüzde 50’si orgazma ulaşırken, cinsel ilişki sırasında çorap giymiş olan kadınların yüzde 80’i daha çok ve çabuk orgazma ulaşıyor.

Burun büyüklüğü testeron seviyesi ile doğru orantılı Haberde aktarılan Evrim ve İnsan Davranışı (Evolution And Human Behaviour) dergisindeki bir makaleye göre, kadınlar büyük burunlu erkekleri çekici buluyor. Zira büyük burun, testestoron düzeyinin daha yüksek olduğu algısı yaratıyor.