Efeler Haberleri

efeler haberleri ve güncel efeler gelişmeleri, efeler ile ilgili tüm video, efeler fotoğrafları ve efeler haberleri Haberaydin.com: Haber Aydın - Aydın Haberleri - Haberler - Son dakika Aydın haberleri sitemizde


Asayiş

AYDIN'IN EFELER İLÇESİNDE OKUDUĞU OKULDA MERDİVENDEN DÜŞEN KIZ ÖĞRENCİ YARALANDI.

Asayiş

AYDIN'IN EFELER İLÇESİNDE LPG'Lİ OTOMOBİLDE SEYİR HALİNDEYKEN ÇIKAN YANGIN PANİKLETİRKEN, İTFAİYE EKİPLERİNİN ZAMANINDA MÜDAHALESİ FACİANIN ÖNÜNE GEÇTİ.

Asayiş

AYDIN'IN EFELER İLÇESİNDE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA TAKLA ATAN OTOMOBİLDEN YOLA FIRLAYAN ŞAHIS HAYATINI KAYBETTİ.

Asayiş

Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Um​​​​​​​urlu Mahallesi sakinlerinden Ferdi ve İbrahim İnci’nin babaları Mehmet İnci hayatını kaybetti.

Asayiş

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir araca silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası saldırganlar ve saldırıya uğrayanlar olay yerinden kaçtı.

Asayiş

AYDIN'IN EFELER İLÇESİNDE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 2 KİŞİ YARALANDI.

Asayiş

AYDIN'IN EFELER İLÇESİNDE OĞLUNUN UZUN SÜRE HABER ALAMAYARAK SAĞLIK DURUMUNDAN ŞÜPHELENİP EKİPLERDEN YARDIM İSTEYEN ŞAHSIN EVDE CANSIZ BEDENİ BULUNDU.

Asayiş

Aydın’ın Efeler ilçesinde bıçaklı kavgada 2 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Asayiş

Aydın’ın Efeler ilçesi sakinlerinden, Ayşe, Rıza, Ebru, Üzeyir Önal’ın anneleri, merhum Musa Ünal’ın eşi Ayşe Önal hayatını kaybetti.

Gündem

AYDIN'DA, VATANDAŞLAR RAMAZAN AYININ SON TERAVİH NAMAZINI KILMAK İÇİN CAMİLERİ DOLDURDU.

Gündem

AYDIN'IN EFELER İLÇESİNDE YAŞAYAN VE ÇOK SEVDİĞİ KOYUNLARINDAN KOPAMAYAN GENÇ ÇOBAN MEHMET EFE KADIOĞLU, OKULUNDAN VE DERSLERİNDEN ARTA KALAN ZAMANLARDA...

Asayiş

AYDIN'IN EFELER İLÇESİNDE JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇALIŞMALAR KAPSAMINDA KADINLARA KADIN DESTEK UYGULAMASI (KADES) TANITILDI.